Tragedie învăluită în mister într-o familie din Buzău. Un bărbat, găsit mort lângă soția sa inconștientă


Ultimul update: Luni 10 Februarie 2020 09:44
Data publicarii: Luni 10 Februarie 2020 07:51
Categorie: Stiri Socante

Tragedie învăluită în mister într-o familie din Buzău. Un bărbat a fost găsit zăcând fără viață în casă, alături de soția lui, inconștientă, dar cu semne vitale.

Femeia a fost dusă la spital în stare extrem de gravă, iar polițiștii au început cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat în locuință.

Primele verificări arată că nu au existat scurgeri de gaz.

Cei doi soți în vârstă de 68, respectiv 64 de ani locuiesc într-o casă din Buzău. Cum vecinii nu i-au văzut prin curte zile în șir, s-au îngrijorat.

Vecină: „Când am sunat nu a răspuns, nici la ea, nici la el, am mai sunat o dată la vecini, tot n-a răspuns”

Pompierii au spart ușa locuinței și i-au găsit pe cei doi zăcând inconștienți. Pe bărbat medicii nu l-au mai putut salva. Murise deja. În schimb, femeia încă prezenta semne vitale și a fost resuscitată.

Gheorghe Ștefan, ISU Buzău: „În momentul în care am pătruns în imobil am găsit două victime, una de sex masculin, decedată, și una de sex feminin, care a primit prim ajutor de la echipajul SMURD, fiind preluată ulterior de ambulanța SAJ care a venit la fața locului și transportată la UPU”.

La fața locului au ajuns în scurt timp și polițiștii. Una dintre ipoteze în acest caz este o intoxicație cu gaz, așa c? au fost făcute verificări.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a aflq ce i-a adus sfârșitul bărbatului. Cei doi au o fătă stabilită în Canada.

Tags: mort, buzau,

VIDEO PROTVPLUS.RO