Tragedie într-un bloc din București: "A luat un ascensor, s-a aruncat de la etajul 11"

Ultima actualizare: 03-08-2019 10:28

Sfârșit sumbru pentru un bărbat de 56 de ani din Capitală. Omul a fost găsit fără suflare, în scară, la parterul blocului în care locuia.

Cei care au făcut descoperirea macabră au fost chiar vecinii care, speriați de un zgomot puternic, au ieșit din casă să vadă ce s-a întâmplat.

Vecinii povestesc că bărbatului în vârstă de 56 de ani i-a murit soția în urmă cu câteva zile și de atunci ar fi intrat în depresie.

Vineri seara, puțin după ora 22, un zgomot în scara blocului i-a scos pe locatari din case. Au rămas fără grai când l-au văzut pe om fără suflare.

Vecin: "Această bubuitură, căzătură, cum să-i spun, a fost mare, mare de tot. El neavând copii, neavând niciun grad de rudenie, era de așteptat, era prea interiorizat, nu comunica cu nimeni".

Victima locuia singură la etajul 3, în blocul din sectorul 2 în care s-a produs tragedia, dar - spun vecinii - ar fi luat liftul până la penultimul etaj.

Vecin: "A luat un ascensor, s-a aruncat de la etajul 11".

După ce au auzit zgomotul puternic din scara blocului, vecinii au sunat la 112, însă medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Marius Ciobanu, medic SMURD: "La sosirea noastră l-am găsit decedat cu leziuni incompatibile cu viața".

Trupul fără viață al bărbatului a fost dus la IML pentru necropsie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO