Tragedie intr-o comuna din judetul Neamt. Un barbat si-a injunghiat iubita, apoi si-a pus capat zilelor

24-05-2014 08:00


O poveste de iubire, macinata insa de gelozie, a dus la o tragedie in comuna Secuieni, din judetul Neamt. Un barbat de 30 de ani si-a injunghiat iubita cu 2 ani mai tanara, apoi, speriat ca i-a luat viata, s-a sinucis.

Femeia, mama a 3 copii, a supravietuit si este acum in spital, iar medicii spun ca isi va reveni. 

Cei doi se certau mereu, spun vecinii, deoarece individul ii tot reprosa iubitei sale ca ar avea ochi si pentru alti barbati. Vineri, dupa cateva pahare cu bautura, a izbucnit un nou scandal. Speriati de tipete, parintii femeii au intrat in casa peste cei doi. Si-au gasit fiica prabusita, pe podea.

Tatiana Agrisoaie, mama victimei: "Eram acasa si atat a strigat "mamico, mamico". Eu am sarit pentru ea."

Tatal femeii a chemat o ambulanta, iar ranita a ajuns de urgenta la spital.

Oana Onu, director medical spitalul municipal Roman: "E vorba de o plaga in zona parietala dreapta si multiple plagi injunghiate in numar de 13 in zona toraco lombara. Plagile au fost explorate si nu pun probleme deosebite. Mai profunda este plaga toracica. A ramas internata."

Intre timp, parintii victimei l-au gasit si pe barbat, in gradina din curtea casei - isi pusese capat zilelor.

Vasile Agrisoaie: "Era gelos tare. Cum il vedeam eu daca statea o persoana straina cu dansa el statea numai cu ochii pe ea nu cumva sa o cucereasca."

Femeia, in varsta de 28 de ani, are trei copii dintr-o casatorie anterioara. Pana cand va fi externata, acestia au ramas in grija bunicilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO