Tragedia produsa in Maramures de un tanar intors de la munca din Anglia. Nimeni nu-si poate explica gestul sau

15-05-2017 08:09

Un tanar de 27 de ani din Sighetul Marmatiei si-a atacat parintii cu un ciocan. Barbatul si femeia au ajuns la spital cu rani cumplite.

Tatal nu a mai putut fi salvat, iar starea de sanatate a mamei este extrem de delicata. Politistii fac acum investigatii, dar nimeni nu stie deocamdata cum s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Tanrul de 27 de ani se intorsese acum 6 luni din Anglia, unde fusese plecat la munca, la fel ca si ceilalti 4 frati ai sai. De cand revenise in tara, statea cu parintii lui, cu care se intelegea bine, spun cunoscutii. Duminica seara insa, din casa celor doi soti s-au auzit strigate disperate de ajutor si vecinii au dat alarma.

Nimeni nu stie ce a putut duce la asemenea scene ingrozitoare.

Barbatul de 64 de ani a fost transportat la spitalul din Sighet, dar nu a mai putut fi salvat. Femeia, in varsta de 62 de ani, este monitorizata in permanenta de medicii din Baia Mare.

Anca Marina, sef sectie CPU: "Victimele unei agresiuni foarte grave, barbatul in stare de coma profunda si a decdat. Sotia dumnealui a fost tot cu un traumatism cranin sever cu plagi multiple."

Fiul victimelor a fost dus si el la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru a se stabili daca era baut ori se afla sub influenta drogurilor. De asemenea, va fi supus si unei expertize psihiatrice. Daca va fi gasit vinovat, risca ani grei de inchisoare. 


VIDEO PROTVPLUS.RO