"Tocmai ti-ai mancat fiul". Drama unei mame care a incercat sa afle ce s-a intamplat cu baiatul ei, rapit de Statul Islamic

Ultima actualizare: 05-03-2015 06:57
Statul Islamic

Yasir Abdulla, un britanic care a plecat din Regatul Unit pentru a lupta impotriva Statului Islamic, a povestit drama prin care a trecut o femeie, care si-a mancat propriul fiu fara sa stie.

Britanicul a spus ca femeia, de etnie kurda, a calatorit pana in orasul irakian Mosul, controlat de islamisti, pentru a cere sa-si vada fiul, capturat de Statul Islamic, potrivit Metro.

"Era hotarata sa-si vada fiul. Asa ca a mers la cartierul general al Statului Islamic si a cerut acest lucru. Islamistii au rugat-o sa se odihneasca putin, pentru ca a avut o calatorie lunga, iar apoi i-au dat de mancare, inainte de a o duce sa-si vada baiatul: supa, orez si carne", a povestit Yasir.

Insa, abia apoi femeia a aflat grotescul situatiei. "Insa ei l-au omorat si l-au taiat bucatele. Dupa ce a terminat de mancat si a cerut sa-si vada fiul, islamistii au ras si i-au spus ca tocmai l-a mancat", a mai spus britanicul.

Yasir Abdulla s-a hotarat sa plece sa lupte impotriva Statului Islamic dupa ce a aflat ca acestia s-au apropiat la o mica distanta de satul sau natal, din Kurdistan. Intre timp, acesta s-a intors in Marea Britanie, dar spera sa ajunga sa lupte iar impotriva islamistilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO