Tipete, injuraturi si amenintari cu moartea la clasa I. Filmarea revoltatoare cu o invatatoare: "Vin si te strang de gat!"

Ultima actualizare: 15-03-2016 00:59

Un nou caz revoltator apare intr-o scoala din Romania: o invatatoare, de aceasta data din Neamt, a fost inregistrata in timp ce tipa ingrozitor la copiii de clasa intai, ii jignea in fel si chip si chiar ii ameninta ca ii omoara.

Totul s-a aflat dupa ce o fetita le-a povestit parintilor ce cosmar traieste la ore si abia mai avea curajul sa mearga la scoala. Femeia, care a avut de-a lungul carierei cel putin 7, 8 generatii de copii pe mana, sustine ca e victima unei inscenari, dar este cercetata acum disciplinar de inspectoratul scolar.

"Jos, jos ! Mai taci odata ca te ia mama dracului ! Tu n-ai auzit ce-am pus eu? Tu faci aici ce zic eu!"

"Daca nu ai rabdare, vin la tine si te strang de gat, acuma, ca nu mai pot!"

"Faci ce zic eu, ca nici eu nu fac ce vreau eu, ca daca as face ce vreau eu, ori te-as omori pe tine, ori n-as mai veni in clasa asta. Dar nu fac ce vreau eu. Fac ce trebuie, ca am un serviciu, vin la serviciu..."

"Bai, sunteti prosti cu "P" mare! Pe primul rand trebuia sa scrieti "MA-MA"

Pare greu de crezut, dar asa isi tinea orele aceasta invatatoare de la clasa intai, la scoala "Carmen Sylva" din comuna Horia, in apropiere de Roman. Invatatoarea urla la copii si le vorbeste revoltator celor mici:

"Jumatate de clasa nu-i atenta la mine, da' duceti-va naibii! Bai, in timp ce vorbesc urat, taci!"

"Ridici capul asa, la mine la tabla!"

"Taci odata! Si tu la fel! Esti papagal? Stii ca pasarile papagal repeta dupa oameni?"

Totul a iesit la iveala dupa ce o fetita s-a plans tatalui ei ca se teme sa mai mearga la scoala. Mama elevei i-a pus in ghizodan un reportofon si asa scenele ingrozitoare au putut fi ascultate.

Tatal fetitei: "Copilul ne-a zis ca se tipa in clasa si este galagie tot timpul. De doi ani tragem semnale si nimeni nu ne asculta. Un copil nu poate trai asa si sa invete ceva."

Reprezentatii Inspectoratului Scolar Neamt au ascultat si ei inregistrarile:

Viorel Stan, inspector scolar general ISJ Neamt: "S-a intrunit consiliul administrativ al unitatii scolare care a hotarat instituirea unei anchete discipilinare in cadrul unitatii pentru cazul profesoarei care a agresat elevii. Fara discutie nu putem incuraja asemenea stari."

Ramona Munteanu, directoarea scolii: "Acum au inceput procedurile pentru a vedea ce s-a intamplat de fapt. Este prima plangere pe care o avem impotriva dumneaei.
Reporter: Dumneaei ce-a spus, vis-a-vis de inregistrari?
Ramona Munteanu, directoarea scolii: Doamna spune ca nu e vocea dumneaei si ca inregistrarile sunt trucate, aranjate."

Invatatoarea lucreaza de 30 de ani in sistem. Grav este ca numai in ultima luna, este al doilea caz de acest tip facut public. La sfarsitul lunii februarie, o educatoare din Timis si-a dat demisia din invatamant dupa ce a fost inregistrata cum tipa si ii jignea pe cei mici.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!