Tineri filmați în timp ce se "felicită" după o crimă. Victima, înjunghiată în inimă

Tineri filmați în timp ce se
Daily Mail

Doi britanici au fost găsiți vinovați de uciderea unui tânăr de 18 ani, iar momentul în care cei doi se felicită pentru isprava lor a fost  surprins de camerele de supraveghere.

William Haines, 18 ani, și un alt tânăr de 17 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, au fost filmați în timp ce se felicită cu un "fist bump", după ce l-au înjunghiat în inimă pe Yusuf Mohamed.

Incidentul s-a petrecut în iunie 2019, în fața unui magazin alimentar din vestul Londrei, fără un motiv aparent, scrie Daily Mail.

"Văzându-l pe Yusuf căzând la pământ și în timp ce Yusuf încerca să se târască, tânărul de 17 ani a luat cuțitul și l-a urmărit, înjunghiindu-l în picioare. În timp ce cei doi atacatori fugeau de la locul faptei, au fost filmați felicitndu-se cu un fist bump, ca și cum ar fi spus "Bine am făcut!", a declarat procurorul în fața magistraților, în procesul celor doi.

Cei doi au fost găsiți acum vinovați de crimă, iar luna viitoare își vor afla sentințele.

Haines a fost găsit vinovat de crimă și posesie de arme albe, în timp ce complicele său a fost găsit vinovat de omucidere.

Citește și...
Un fermier de 72 de ani a fost mâncat de porcii pe care îi creştea
Un fermier de 72 de ani a fost mâncat de porcii pe care îi creştea

Un fermier polonez în vârstă de 72 de ani dintr-un sat din Polonia a fost mâncat de porcii pe care îi creştea, a informat presa locală, relatează sâmbătă dpa.

Recomandări
Zelenski:
Zelenski: "Ucraina nu acceptă preluările de teritorii. Repet, pentru cei care înţeleg doar rusă: Dacă vrei să trăieşti, fugi"

"Ucraina nu poate şi nu va suporta nicio încercare a Rusiei de a pune mâna pe vreo parte a pământului nostru", a spus preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în discursul său zilnic, potrivit site-ului preşedinţiei, scrie News.ro. 

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv
Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv, cu peste 3 dolari pe baril, revenindu-şi după pierderile recente, deoarece dolarul american şi-a atenuat câştigurile.

 

Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om
Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om

Primul ministru Nicolae Ciucă consideră că probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este ”una mică”.