Tentativă de suicid, în cazul unui polițist. A fost găsit de un coleg în mașină

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Gest greu de înţeles al unui ofiţer de poliţie din Prahova. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit în agonie, în propriul autoturism, parcat în fața sediului de poliţie rurală Floreşti.

Nimeni nu poate spune, deocamdată, din ce motiv tânărul a luat decizia de a se sinucide.

Ofiţerul a fost, marți, că de obicei, la serviciu şi nu a lăsat să se înţeleagă că ar avea probleme. La ora 19.30, unul dintre colegi l-a zărit inconştient şi plin de sânge în maşină şi a sunat imediat la 112. Un echipaj al ambulanței a reuşit să îl stabilizeze şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul a încercat să-şi ia viaţa acasă, apoi, rănit, s-a întors cu maşina la postul de poliţie.

Se pare că ofiţerul s-ar fi plâns, recent, de volumul mare de muncă de la serviciu, însă potrivit celor de la IJP Prahova, omul nu a fost angrenat în prea multe activităţi de la începutul acestui an.

Bărbatul este necăsătorit şi a absolvit Academia de Poliţie în 2012. A fost declarat apt în urma ultimei evaluări psihologice, însă acum va fi supus unui control psihiatric.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO