Tânără violată, bătută și ucisă într-un oficiu postal. Planul meticulos al făptașului

Ultima actualizare: 03-09-2019 13:51
tanara
Instagram

O studentă a fost violată și ucisă într-un oficiu poștal, în Africa de Sud. Tânăra a fost lovită cu un cântar electronic de mici dimenisuni de către un angajat în vârstă de 42 de ani.

Uyinene Mrwetyana, o studentă de 19 ani a Universității Cape Town, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână. Poliția, însă, i-a descoperit trupul neînsuflețit care prezenta urme de loviri, scrie The Mirror.

Potrivit anchetatorilor, tinerei i s-a întins o cursă de către un angajat al unui oficiu poștal, de unde fata avea de ridicat un colet. Bărbatul i-a spus să revină mai târziu, din cauza unei pene de curent.

Când s-a întors, bărbatul a încuiat ușa oficiului, a lovit-o cu un cântar electronic și a violat-o pe tânără, apoi a ucis-o. A încercat să scape de trupul neînsuflețit, însă poliția a identificat urme de sânge atât în clădire cât și pe mașina agresorului, fapt ce a dus la prinderea și arestarea lui.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO