Tanara ucisa in Constanta a fost inmormantata. Avocata suspectilor vorbeste despre asasini platiti

Ultima actualizare: 12-09-2012 12:42

O tristete neagra a secatuit miercuri sufletele celor care au iubit-o pe Lara Saban, tanara din Constanta ucisa. Femeia a fost inmormantata dupa ceremonialul musulman.

In paralel, anchetatorii incearca sa descifreze toate itele crimei, cu atat mai mult cu cat avocata suspectilor principali vine cu scenarii impresionante.

Adevaratii ucigasi, spune ea, ar fi niste asasini platiti de iubitul ei turc. Iar rudele victimei ne prezinta o alta ipoteza: insasi nevasta milionarului, roasa de gelozie, ar fi trimis pe cineva la Constanta,ca s-o lichideze pe Lara.

Curtea familiei Saban a rasunat dimineata plansete. Mama Larei traieste un cosmar. Fiica ei cea frumoasa a fost ucisa cu lovituri de ciocan, dar principalul suspect este chiar intaiul ei nascut, Gilberto Ghiunal.

Toate rudele au participat la prima slujba, tinuta in fata vilei somptuoase. In preajma sicriului era si fetita de trei ani a vicimei, care inca nu intelege nimic din tot ce s-a intamplat.

La cimitir, ceremonialul musulman cere in primul rand sobrietate, prezenta exclusiva a barbatilor si inhumarea smerita, nu in sicriu, ci in giulgiu.

In tot acest timp, fratele Larei si complicele acestuia, George Davidescu purtau discutii aprinse cu avocata lor, incercand sa-si construiasca apararea.

"Recunosc faptul ca au fost in imobil, dar nu ca au omorat-o. Ea a fost omorata de doi barbati turci tocmiti de Husein Hypasi", spune avocata lui Gilberto Saban.

Cetatenii turci, spune avocata, ar fi ajuns in tara odata cu Lara, mai intai ca sa o convinga sa se mute definitiv in Romania impreuna cu fetita si sa uite de iubitul din Istanbul.

Politicianul, care pe 27 aprilie era in campanie electrorala pentru primaria generala a orasului, avea de suportat un proces de paternitate intentat de Lara.

La Constanta, cei doi turci ar fi luat legatura chiar cu fratele cel mare, rugandu-l sa-i inmoaie inima surorii indaratnice.

Singurul punct in comun pe care il au in acest moment apararea si acuzarea sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere care ii infatiseaza pe Lara si Gilberto intrand impreuna in casa crimei.

De aici insa, scenariul se schimba complet. In timp ce procurorii sustin ca cei doi barbati au omorat-o pe Lara in casa, avocata lor spune ca cei doi asasini platiti erau deja in apartament.

"Au zis amandoi ca se auzeau vocile ridicate, au auzit un zgomot foarte puternic, si cand au iesit au vazut-o pe Lara moarta intr-o balta de sange.", spune avocata Ismail Giulfer

Avocata sustine ca asasinii ar fi scos pistoalele si i-ar fi amenintat cu moartea daca nu ascund cadavrul cat mai repede. Suspectii ar fi infasurat cadavrul si ar fi plecat apoi sa caute o masina.

Procurorii confirma anumite detalii: in imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui hotel din apropiere se vede, spun anchetatorii, cum in seara aceea un autoturism a parasit zona imobilului la ora 22:35.

Cert este ca trupul Larei a fost abandonat la iesirea din Navodari. Suspectii merg si mai departe si sustin ca alti patru turci i-ar fi urmarit si i-ar fi batut ca nu spuna nimanui nimic.

Tot acest scenariu pare credibil in fata familiei fetei.

Procurorii au gasit prea multe verigi slabe in filmul politist prezentat de avocata. Mai intai, pe camerele hotelului nu exista imagini cu cei doi cetateni turci care sa fi intrat in casa groazei. Apoi, Gilberto nu are urme de vanatai si categoric nimeni nu-si aminteste sa fi avut in preajma datei de 3 mai.

Totusi, anchetatorii vor sa ia legatura si cu Husein Hipasy, iubitul Larei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO