Tanara din Sibiu care a cazut de la etajul patru a murit. Politistii cred ca s-a sinucis din dragoste


Ultimul update: Luni 18 Mai 2015 07:06
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015 16:51
Categorie: Stiri Socante

Tanara care a cazut, joi, de la etajul patru al clinicii private din Sibiu, unde lucra, a murit vineri. Anchetatorii au stabilit ca s-a sinucis, dar nimeni nu stie de nu a mai vrut fata sa traiasca.

Apropiatii banuiesc ca motivul este despartirea de fostul ei iubit. S-a intamplat in urma cu doi ani, dar de atunci tanara de 31 de ani s-a inchis tot mai mult in ea. In ultimele saptamani era tot mai abatuta si joi, fara niciun avertisment prealabil, s-a aruncat de la balconul cladirii.

La 31 de ani, tanara parea ca are o viata de invidiat. Locuia singura intr-o garsoniera pe care si-o cumparase din banii ei, in Sibiu. De mai bine de 10 ani era angajata a clinicii private, iar sefii si colegii o priveau ca pe un angajat model. Apropiatii remarcasera insa ca in ultimi doi ani a devenit tot mai rece si abatuta.

"A avut un prieten care imi era tare drag, ca ma ajuta la geanta cand veneam sus si imi era drag de el, dar care a fost situatia dintre ei nu stiu, ca s-au despartit. Cred ca da, a suferit, ca pe urma nu am mai vazut-o cu nimeni!", a spus o vecina, Maria Olaru.

"Era cumsecade fata, populara, nu ai ce sa vorbesti de rau de ea, sa stiti! Nu ai ce sa vorbesti de rau de ea! Era foarte cumsecade femeia! Doamne fereste!", a spus o vecina.

Colegii de serviciu au remarcat si ei schimbarea si au incercat sa o ajute. In plus, tanara se temea si pentru locul de munca, iar sefii au asigurat-o ca postul ei nu este in pericol.

"Mi-a spus ca sunt niste presiuni din punct de vedere financiar si ca intradevar a avut niste probleme personale, deceptii sau ceva de genul asta. I-am explicat procesul de reorganizare a companiei, i-am explicat tot contextual, astfel incat sa-i oferim un confort din punctul asta de vedere, daca asta reprezenta un stres pentru ea", a spus Octavian Iacob, directorul companiei.

Din pacate, nimeni n-a reusit sa-i redea fetei increderea in ea. Joi a iesit din birou sa isi ia o cafea, dar nu s-a mai intors. Curand a fost gasita pe caldaram.

"A venit un client in magazin si zice: ati auzit ca s-a aruncat o fata de la etajul 4? Zice: eram pe balcon si am vazut cum s-a aruncat femeia de la etajul 4 si ziceam oare cine a aruncat asa o gramada mare de haine jos? Si am vazut ca a cazut langa o cladire", a spus un martor, Ana Nica.

Victima a ajuns chiar in spitalul companiei la care lucra. Medicii au facut eforturi uriase s-o salveze, dar fata s-a stins dupa nici 24 de ore de la internare.

Tags: sibiu, fata, sinucidere,

VIDEO PROTVPLUS.RO