Tanara din Iasi, moarta intr-un accident petrecut in Anglia, de Ziua Indragostitilor. Peste cateva luni voia sa se marite

Ultima actualizare: 03-03-2017 07:50

Tragedie intr-o familie din judetul Iasi: o tanara de 33 de ani, aflata la munca in Anglia, a murit intr-un accident de masina petrecut in Essex, de Ziua Indragostitilor.

Fata voia sa se marite peste cateva luni si trudise din greu, ani de zile, ca sa-si ridice o casa in satul natal, impreuna cu surorile ei. Ca intr-un dureros joc al sortii, tatal fetelor a murit in urma cu doi ani, pe cand muncea in Spania, ca sa-si ajute familia.

Rudele tinerei din comuna Belcesti spun ca era extrem de fericita: isi gasise un loc bun de munca in Anglia si urma sa se casatoreasca. Chiar pe 14 februarie, cand alerga sa-i cumpere iubitului un cadou, romanca a fost lovita de un autoturism.

Marius Spatariu, frate: "M-a sunat seara ca a fost accident de masina, a dat o masina peste ea si dupa aia a intrat in coma, a stat o saptamana. Acum 4 zile mi-a dat confirmare ca a murit."

Oamenii din localitate spun ca Alina a mai muncit si in Italia vreme de 5 ani, insa nu a reusit sa stranga prea multi bani. Impreuna cu doua surori, a incercat sa ridice o casa in curtea parinteasca. Astepta venirea verii, caci cunoscuse un tanar din acelasi sat, care se stabilise in Anglia si cu care voia sa-si intemeieze o familie.

Vecin: "De viata a fost fata, nu a fost rea. S-a dus sa-si faca un rost ca sa termine si casa aici, dar s-au intamplat treburile astea. E foarte greu. Au auzit si de taica-su ca a fost plecat si ca l-au gasit dupa 2 ani. E dureros, acum si cu sora lui."

Unchiul victimei: "Ea a fost in Italia, dar acum, dupa Sarbatori, s-a dus dupa un vecin, s-a dus acolo. 33 de anisori. Ce frumoasa era, lacrima de copil."

Cea care putea sa-i devina mama soacra o plange pe Alina. Fiul ei abia mai putea vorbi la telefon cand a anuntat-o ca logodnica lui a murit.

Maria Molocea, viitoarea soacra: "Aveau planuri bune de viitor, sa vina sa-si cumpere o casa aici, chiar imi pare rau ca asteptam un viitor bun. O fata buna, numai "saraut mana mama". De acum macar de am vedea-o adusa in tara, insa nu cred ca o putem aduce ca nu avem bani."

Familia Alinei spera sa reuseasca sa stranga bani pentru a repatriere, ca sa poata organiza inmormantarea acasa. Numai drumul costa 3.000 de lire.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO