Tânără din Iași, lăsată însărcinată de tată, dar și de fratele ei

01-08-2018 16:17


Viol la Vaslui

Anchetă în Iași, unde o tânără de 24 de ani, cu afecțiuni psihice, a fost violată de mai multe ori de fratele ei. Tânăra a rămas încărcinată în urma abuzurilor, potrivit surselor judiciare.

Șocant este că tânăra a fost abuzată și de propriul tată - aflat în prezent în penitenciar - în adolescență. Şi atunci ar fi rămas însărcinată, însă nu a dus sarcina până la capăt, relatează Ziarul de Iași.

Fratele tinerei, de 20 de ani, din localitatea Răducăneni, a fost arestat preventiv în cursul acestei săptămâni, după ce a fost reclamat la Poliție chiar de mama celor doi. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, abuzurile ar fi avut loc în perioada martie - iulie 2018. După ce consuma alcool, tânărul intra în camera surorii sale şi o viola.

În 2006, timp de mai multe luni, tânăra a fost violată și de tatăl ei de mai multe ori. Bărbatul a ameninţat-o pe fiica sa că o va omorî atât pe ea cât şi pe mama ei dacă va spune cuiva prin ce trece.

Însă, până la urmă, fata l-a reclamat, iar tatăl ei a fost condamnat la 18 ani de puşcărie. Şi în timpul violurilor tatălui, tânăra ar fi rămas însărcinată însă sarcina nu a fost dusă până la capăt. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Tags: violuri, tata, frate, iasi,

VIDEO PROTVPLUS.RO