Tânăra de 18 ani rănită în accidentul din Cluj, acum o lună, a murit la spital

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Una dintre tinerele de 18 ani care au ajuns la spital în urma unui tragic accident, petrecut în urmă cu o lună în comuna Poieni, judeţul Cluj, a murit la spital.

Atunci, doi soţi şi-au pierdut viaţa, iar şase persoane au fost rănite. Printre cei internaţi este şi fiica celor doi soţi, prietenă bună cu tânăra decedată. Starea singurei supravieţuitoare din maşina izbită pe şosea este foarte gravă, spun medicii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că maşina în care se aflau soţii şi cele două fete a ajuns brusc pe contrasens şi s-a lovit frontal de un TIR care circula regulamentar.

În urma impactului puternic, TIR-ul s-a răsturnat şi a blocat ambele sensuri de mers, iar maşina în care se aflau cele două prietene şi părinţii uneia dintre fete a fost lovită din spate de un alt autoturism.

Şoferul acestuia nu a mai apucat să frâneze, ca să evite impactul şi a suferit răni grave. Totodată, ceilalţi doi pasageri aflaţi în maşină s-au ales şi ei cu răni, însă uşoare. În urma accidentului, cei doi soţi au murit pe loc.

Vineri, la o lună după tragedie, fiica lor este în continuare în comă la spital, iar prietena ei a murit. Poliţia a deschis atunci un dosar penal în rem pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO