Tanara care s-a sinucis din cauza unei reactii alergice la Wi-Fi. Ce se intampla cu ea in prezenta undelor electromagnetice

Ultima actualizare: 03-12-2015 00:06
alergica wi-fi

O eleva de 15 ani din Marea Britanie s-a sinucis dupa ce a inceput sa sufere din cauza unei reactii alergice la Wi-Fi, reiese din ancheta lansata dupa moartea ei.

Jenny Fry suferea de dureri mari de cap, oboseala si probleme cu vezina, toate provocate de o electro-hipersensibilitate (EHS). Ancheta lansata dupa moartea ei arata ca mama fetei de 15 ani a spus ca simptomele ei erau cauzate de o alergie la conexiunile de internet wireless de la scoala ei, relateaza The Mirror. Pentru ca nu a mai suportat, Jenny s-a spanzurat de un copac, in apropierea casei sale din Chadlington, Oxon, in luna iunie. Inainte i-a trimis un mesaj unei prietene, in care ii spunea ca nu va veni la scoala in ace zi.

Parintii fetei, Debra si Charles, le-au spus politistilor ca ei cred ca fata lor s-a imbolnavit din cauza WI-Fi-ului. Desi acasa il scosesera, la scoala inca o afecta cateva ore pe zi.

Jenny a inceput sa aiba probleme din noiembrie 2012. "Jenny era bolnava si eu eram la fel. M-am documentat putin si am descoperit cat de periculos poate fi Wi-Fi-ul, asa ca l-am scos din casa. Am inceput sa ne simtim mai bine, dar Jenny a inceput sa se simta rau la scoala, in anumite zone. Primea mereu pedepse pentru ca pleca mereu din clasa pentru a gasi un loc in care sa poata lucra", povesteste mama tinerei.

Acum, ea si sotul ei militeaza pentru inlaturarea Wi-Fi-ului din scoli si cabinetele medicale, atragand atentia guvernului sa faca cercetari cu privire la EHS.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO