Tânăr ucis cu cuţitul în curtea preotului, fiindcă nu a dat bricheta "cum trebuie" la bar

Ultima actualizare: 01-07-2019 17:31

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 24 de ani din judeţul Suceava. Bărbatul a murit, după ce a fost atacat cu un cuţit de doi adolescenţi. A mai reuşit să ajungă până în curtea preotului din localitate, unde şi-a dat ultima suflare.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Liteni. Tânărul de 24 de ani s-a întors de la muncă şi a intrat într-un bar. Acolo a fost acostat de cei doi adolescenţi, băieţi de 17 ani. Scandalul s-a mutat apoi în drum iar victimă a fost înjunghiată într-o parcare.

„Venea de la lucru şi s-a oprit să bea o bere. Doi băieţi de la Rotundă au cerut o brichetă de la el. El a scos bricheta şi a dat-o, dar aia au spus: aşa se dă bricheta?! Dacă nu voiam să v-o dau, nu o dădeam! De acolo a pornit scandal. A ajuns până aici, că am aprins o lumânare, iar ei l-au ajuns din urmă şi l-au lovit cu cuţitul”, spune o rudă.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii care l-au găsit pe tânărul înjunghiat în curtea preotului. Din păcate însă, acesta era deja mort.

Imediat după crimă, suspecţii s-ar fi dus la un alt bar şi au ameninţat cu cuţitul câţiva localnici, spun oamenii.

„Erau plini de sânge pe mâini şi ameninţau şi pe alţii că îi taie. Băiatul ăla era foarte cuminte. Ăştia, în schimb, au făcut mai multe probleme”, spune un martor.

La audieri, cei doi adolescenţi au recunoscut teribilă agresiune împotriva tânărului de 24 de ani. Le-au confirmat anchetatorilor chiar şi stupefiantul motiv al conflictului- nu le-a plăcut felul în care victima le-a dat bricheta, când i-au cerut-o.

Cei trei se cunoşteau doar din vedere. Procurorii au stabilit că amândoi suspecţii au fost implicaţi în scandal, însă numai unul dintre ei l-a înjunghiat mortal pe tânăr. Acest a fost reţinut, pentru omor şi riscă 20 de ani de închisoare. Cel de-al doilea suspect este cercetat sub control judiciar, pentru complicitate la omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO