Tânăr mort în timp ce vâna mistreţi. Explicaţia bizară a prietenilor săi

Ultima actualizare: 19-12-2019 17:27

Un tânăr din Onești, pornit la vânătoare ilegală de mistreți împreună cu doi prieteni, a murit joi dimineață împușcat în picior.

Polițiștii au găsit abandonate în codru trei arme, dar nu știu cine avea permis pentru ele. Duși la audieri, amicii victimei susțin că una dintre puști s-ar fi descărcat accidental și așa s-a produs nenorocirea.

Un apel la 112 joi dimineață anunța un accident de vânătoare în pădurile de lângă Onești.

Echipajul de la ambulanță a găsit un tânăr împușcat în picior.

Pentru că rana era gravă, a fost chemat personalul medical din timpul liber și pacientul a ajuns în sala de operație. După patru ore de eforturi însă, inima tânărului a încetat să mai bată.

Anamaria Băncescu, spitalul Onești: „În stare foarte gravă cu șoc hemoragic S-a încercat stabilizarea pacientului, dar, întrucât pierderea de sânge a fost masivă, pacientul a intrat în stop cardio-respirator.”

Cei doi prieteni care fuseseră cu victima în pădure, le-au spus polițiștilor că în timp ce se îndreptau spre casă, una dintre arme s-a descărcat acidental iar proiectilul l-a lovit pe tânăr în picior.

Glonțul a tăiat artera femurală și imediat s-a produs o sângerare masivă.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: „PolițiștIi au descins o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, uz ilegal de armă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și ucidere din culpă.”

Mai multe persoane sunt și acum la audieri, iar anchetatorii încearcă să afle ale cui sunt armele împrumutate vânătorilor de ocazie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO