Tânăr din Tulcea arestat preventiv după ce a agresat sexual un băiat de cinci ani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
agresiune sexuala
iStock

Un tânăr din municipiul Tulcea, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat preventiv joi pentru 30 de zile, după ce a agresat sexual un băiat de cinci ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că minorul a fost agresat sexual pe data de 4 martie, însă plângerea a fost depusă la instituţie pe data de 11 martie.

"Este important că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală într-un timp scurt, astfel că miercuri, 14 martie, el a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore", a menţionat Ignatencu.

Reprezentanta IPJ a mai spus că tânărul de 35 de ani acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală nu a mai avut alte plângeri similare împotriva lui.

Tânărul a fost prezentat, joi, Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

Acesta este primul caz de agresiune sexuală înregistrat în judeţul Tulcea de la începutul anului, conform IPJ. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO