Tânăr din Prahova, condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a recunoscut că și-a ucis iubita. Ce descoperise despre ea

Dată publicare: 08-04-2021 16:48
Dată actualizare: 08-04-2021 17:35


Un tânăr din Prahova a fost condamnat la zece ani de închisoare, după ce a recunoscut că și-a ucis iubita, într-un acces de furie.

Victima a fost dată dispărută anul trecut, în septembrie, iar apropiații și poliția au căutat-o mai bine de o săptămână.

Anchetatorii l-au presat cu întrebările pe suspect, până când acesta a cedat și i-a dus în locul în care scăpase de cadavru.

Relația celor doi a început pe internet și a durat doar câteva luni. Apropiații tânărului spun că femeia, cu zece ani mai mare decât el, era prima lui iubită și că își făcuse planuri serioase în legătură cu ea. A aflat însă că povestea ei de viață era tare complicată. În primul rând, era căsătorită, iar soțul o aștepta acasă. În plus, avea doi copii: un băiat de 14 ani cu aceasta și încă un fiu, major, dintr-o relație anterioară.

În fața unor asemenea dezvăluiri, bărbatul și-a pierdut cumpătul și a ucis-o pe cea pentru care făcuse o adevărată pasiune. Și-a recunoscut fapta și i-a condus pe anchetatori la râpa în care a aruncat trupul victimei.

A primit 10 ani de închisoare pentru fapta sa și trebuie să le plătească daune morale atât copiilor, cât și soțului victimei, câte 50.000 de euro fiecăruia. Sentința nu este însă definitivă.


VIDEO PROTVPLUS.RO