Tanar din Buzau, gasit mort in apartamentul in care locuia cu parintii. Ce au ridicat politistii de langa trupul neinsufletit

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07

Un tanar de 20 de ani din Buzau a fost gasit fara viata in apartamentul in care locuia cu parintii sai. Descoperirea macabra a facut-o chiar tatal sau, care a ramas socat de ceea ce a vazut si le-a cerut imediat ajutorul vecinilor.

Tanarul in varsta de 20 de ani locuia impreuna cu familia intr-un bloc din orasul Buzau. Cand tatal sau s-a intors de la serviciu, l-a gasit prabusit in locuinta. Disperat, a strigat dupa ajutor, iar vecinii au sunat imediat dupa o ambulanta.

Criminalistii au stat de vorba cu cei care il cunoasteau pe barbat si au ridicat mai multe probe din apartament, printre care si un recipient cu otrava. Ceea ce ii face pe anchetatori sa creada ca tanarul si-ar fi incheiat socotelile cu viata.

"Un tanar care a terminat foarte bine liceul, cred ca putin dezamagit din cauza faptului ca nu a luat la facultate, dar in ideea de a-si ajuta parintii s-a angajat si in timpul asta si invata. Cuminte, linistit, buna ziua, respectos, placut", a spus o vecina.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga, petru necropsie.

"Nu au rezultat suspiciuni cu privire la cauzele decesului, usa locuintei fiind gasita incuiata pe interior, iar lucrurile din casa nu au fost ravasite. In urma examinarii sumare a cadavarului nu au fost observate urme de violenta, cauzele exacte ale decesului urmand a fi stabilite in urma efectuarii necropsiei de catre medicii legisti", a declarat agentul principal Amalia Calugaru, de la Politia Buzau.

Tanarul lucra la o firma de telecomunicatii si nu era casatorit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO