Tanar de din Vaslui arestat dupa ce si-a violat sora mai mica si a batut-o pe mama lor. Pentru ce a mai fost inchis

Ultima actualizare: 11-05-2016 00:30

Un barbat de 28 de ani, din judetul Vaslui, a fost arestat dupa ce si-a violat sora mai mica, iar apoi si-a batut mama. Tanarul este recidivist si in trecut a mai stat dupa gratii pentru viol si talharie.

Localnicii nu isi doresc acum decat ca individul sa fie pedepsit exemplar.

Fata de 15 ani a trecut prin clipe de cosmar zilele trecute cand a plecat cu fratele ei sa taie iarba.

Elena Panait, mama agresorului: "S-au dus cu caruta la iarba si acolo a intretinut raporturi sexuale cu ea. A batut-o, a trantit-o pe jos. Nici nu as mai putea acuma sa il vad."

Se pare ca tanarul ar fi fost beat cand a batjocorit-o pe fata, iar aceasta a reusit cu greu sa scape din mainile lui. Dupa momentele cumplite, ea a fugit spre biserica din sat ca sa discute cu preotul.

Florentina Dumitriu, vecina: "A venit plangand in biserica, iar eu am intrebat-o ce s-a intamplat. Mi-a spus ca era beat,a batut-o, a strans-o de gat si o violat-o. A batut-o si pe mama-sa acum, ca l-a spus la politie."

Barbatul este cunoscut in sat pentru faptele sale cumplite si toti localnicii ii stiu de frica. Revoltati, ei spera ca de data aceasta recidivistul sa nu se mai intoarca in comunitatea lor.

Florentina Dumitriu, vecina: "A mai violat o femeie cu copii de fata cu copiii. O mai violat o baba in padure."

Prezentat in fata instantei, tanarul nu si-a recunoscut fapta. Magistratii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile si risca pana la 10 ani de inchisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO