Tânăr de 33 de ani, ucis cu sânge rece de un vecin: "Poliţia nu a făcut nimic"

Ultima actualizare: 28-01-2020 17:45

O crimă sângeroasă s-a petrecut în doar câteva minute, într-un local din judeţul Neamţ.

Un tânăr de 33 de ani ar fi fost ucis de un vecin, chiar în barul din mijlocul satului. Suspectul, un bărbat de 36 de ani, este şi cel care a sunat apoi la 112 să anunţe omorul. A fost încătuşat şi riscă ani grei de închisoare. Conform unor surse din rândul anchetei, el ar fi premeditat crima, şi special a venit înarmat în local.

Totul s-a petrecut în localitatea Piatra Șoimului, la barul din sat unde erau mai mulţi oameni. Martorii spun că agresorul şi-ar fi premeditat atacul: l-a aşteptat pe celălalt bărbat câteva ore, şi cum a apărut, l-a atacat fulgerător şi l-a înjunghiat. Nimeni n-a apucat să reacţioneze. Agresorul a ieşit apoi din local şi a sunat la 112.

Daniel Azoiței, martor: "Nu am înţeles ce s-a întâmplat înăuntru, a dat şi a ieşit afară".
Reporter: "Aveţi idee de la ce a plecat conflictul?"
Daniel Azoiței, martor: "Aveau ceva un conflict mai vechi. Stătea să se predea, a venit ambulanţa şi după ambulanta, poliţia".

Bărbatul atacat a pierit pe loc, spun martorii. Vecinii celor doi povestesc că, la băutură, între ei izbucneau certuri din orice fleac.

Iulian Anton, martor: "Nu era violent, are familie, are copil şi mama lui e în Italia. Nu a fost violent, dar nu ştiu ce au avut ei. Ceva a fost un conflict între ei. El a stat aici până a venit poliţia şi l-a luat"

Oamenii spun că victima ar mai fi fost recent ameninţată cu moartea.

Lucian Tâbârnac, vecin: "A cerut ajutor la poliţie că a venit şi l-a ameninţat cu toporul la un alt bar acolo. A venit cu bărdiţa şi asta a cerut ajutor, da poliţia nu a făcut nimic"

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist.

Marius Ianuş, procuror criminalist: "Inculpatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de omor".

Bărbatul ucis era căsătorit şi avea doi copii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO