Tanar de 22 de ani, lovit de doua masini in 11 secunde si lasat sa moara in mijlocul strazii. VIDEO

Ultima actualizare: 25-12-2012 00:40
Accident

Un tanar din Los Angeles a murit dupa ce a fost lovit de doua masini in decurs de 11 secunde. In mod absolut socant, niciunul dintre soferi nu a oprit pentru a-i acorda victimei lor primul ajutor.

Thomas Price era un american in varsta de 22 de ani care absolvise liceul Valley din Los Angeles si visa sa ajunga pompier.

Pe data de 2 decembrie insa, acesta a fost lovit de o masina in timp ce incerca sa traverseze strada, iar soferul a fugit fara sa se uite in urma.

La doar 11 secunde distanta, Thomas a fost lovit de un alt autoturism, iar nici de aceasta data, persoana aflata in spatele volanului nu a oprit.

Acest lucru i-a ingrozit pe politistii din Los Angeles, care au decis sa faca publice imaginile de pe camera de supraveghere, in speranta ca cineva ii va ajuta sa ii prinda pe cei doi soferi care au dat dovada ca nu au niciun strop de omenie in ei.

"Ii rog pe oameni sa sune daca au pana si cel mai mic indiciu. Familia mea are nevoie sa treaca peste pierderea suferita, iar pentru a face acest lucru, cei doi oameni care l-au lovit si l-au lasat apoi ca pe un animal in mijlocul strazii trebuie prinsi", a declarat April, mama tanarului ucis.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO