Tânăr condamnat pe viață după ce a ucis un băiat de 14 ani într-un „mod barbar”

Ultima actualizare: 19-12-2019 11:51
rivali
Metropolitan Police

Un tânăr de 19 ani a primit o sentință de închisoare pe viață după ce a ucis „într-un mod barbar” un băiat de 14 ani.

Jaden Moodie, un băiat de doar 14 ani, a fost victima unei bande de infractori ce l-a înjunghiat mortal în estul Londrei, pe 8 ianuarie, potrivit Independent.

Băiatul a fot ucis de Ayoub Majdouline, un traficant de droguri în vârstă de doar 19 ani ce face parte din banda Mali Boy. Acesta a fost considerat drept victima „sclaviei moderne”, fiind obligat să comită infracțiuni pentru banda din care făcea parte.

El a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Jaden, după ce anchetatorii au găst ADN-ul acestuia pe cuțitul cu care a fost ucis băiatul.

Incidentul pare a fi un conflict între două bande rivale, Ayoub omorându-l pe băiat după ce a furat un Mercedes cu care a mers pe teritoriul bandei rivale, Beaumont Crew.

Miercuri, judecătorul Richard Marks, l-a condamnat la închisoare pe viață. Acesta a povestit că Jaden facea parte din banda Beaumont Crew.

„Că a devenit atât de implicat începând de la vârsta de 13 ani este cu adevărat șocant, dar asta nu înseamnă că a meritat să moară, cu atât mai puțin în circumstanțele în care a făcut-o”, a transmis judecătorul.

Mama băiatului a povestit că fiul ei era un băiețel „iubitor și grijuliu, orientat spre familie”, cu ambiții de a lansa o linie vestimentară numită Young Productions.

„Simt că este un vis și mă voi trezi și el va fi aici cu noi", a adăugat ea.

Ea a spus că atacatorii au pornit într-o „misiune”, în seara în care i-au ucis fiul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO