Un tânăr de numai 19 ani și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat pe o stradă din sectorul trei al Capitalei.

Conflictul dintre victimă și agresorul de 20 de ani a început în weekend într-o sală de fitness, și a fost surprins de camerele de supraveghere. A fost aplanat pentru scurt timp de alți bărbați, care i-au separat pe cei doi.

Disputa s-a mutat însă în stradă, marți, unde agresorul și-a dus răzbunarea până la capăt. A fost reținut marți-noapte, după ore de audieri la sediul Poliției, sub acuzația de omor.

După mai bine de cinci ore petrecute în fața anchetatorilor, agresorul a fost reținut. Este acuzat de omor.

Bătaia a început în sala de sport, iar camerele de supraveghere au surprins acest moment şi clipele în care ceilalţi băieţi aflaţi în sala de fitness încearcă să îi separe pe cei doi. Apoi, conflictul a continuat în stradă, în faţa sălii de sport

Victima de 19 ani a fost atacată, între blocuri, cu o armă albă, pe care agresorul de 20 de ani o avea asupra lui. Martorii au dat imediat alarma, însă echipajele SMURD sosite de urgenţă la faţa locului au găsit victima în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Agresorul a fost prins în scurt timp, pentru că poliţiştii de la secţia 11 aveau semnalmentele lui. Cei de la sală știau despre cine este vorba. L-au găsit la mică distanță de locul crimei. Avea încă asupra sa arma, pătată de sânge.

Tânărul înjunghiat era elev în clasa a XII-a. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie.