Suspectul in cazul crimei din Brasov, un fost detinut care a stat inchis pentru talharie si furt

20-10-2012 18:15


Doi soti, oameni instariti, au fost atacati in apartamentul lor. Cel care a intrat peste ei este o persoana masiva, care i-a batut pe amandoi si l-a ucis pe batranul de 82 de ani. In Brasov au fost organizate filtre, iar suspectul a fost prins.

Sambata dimineata, criminalistii au cercetat cu migala, mai bine de trei ore, atat apartamentul in care s-a produs tragedia cat si scara blocului, in speranta ca vor mai gasi probe care ar putea sa le indice ucigasul.

In tot judetul Brasov au fost organizate si filtre.

Sotii Draghici, el fost director tehnic la CFR, ea arhitecta de renume, au fost gasiti de postarita. Zaceau prabusiti in sufrageria plina de sange. Ingrozita, femeia a chemat ajutoare si imediat cinci masini de politie au ajuns la locul crimei. De la descoperirea celor doi, un politist pazeste permanent intrarea in bloc.

Rezultatul autopsiei arata ca batranul a fost ucis cu lovituri de pumn, aplicate de o persoana masiva. Surse din cadrul politiei spun ca sambata a fost retinut un suspect. Are 32 de ani si a mai fost inchis pentru talharie si furt.

A iesit din inchisoare in urma cu sase luni. Este posibil ca el sa fi fost necunoscutul pe care vecinii spun ca l-ar fi vazut in compania celor doi batrani, cu doua zile in urma.

Sotia victmei, batuta si ea, a scapat cu viata. Dar, pentru ca sufera de o forma severa de Alzheimer, nu le-a putut oferi niciun indiciu anchetatorilor.

Tags: crima, brasov, suspect,

VIDEO PROTVPLUS.RO