"Surorile Paianjen" din India si-au gasit un iubit. Povestea siamezelor care impart acelasi barbat

Ultima actualizare: 07-07-2014 07:03
Dragoste

Ganga si Jamuna Mondal, cunoscute drept "Surorile Paianjen", si-au gasit un iubit comun in persoana lui Jasimuddin Ahmad, un profesor care spune ca empatizeaza cu viata dificila pe care o duc cele doua siameze.

In varsta de 45 de ani, Ganga si Jamuna au suferit pe de-a intregul vietii din cauza handicapului de care sufera, totul pana l-au intalnit pe Jasimuddin, potrivit The Mirror.

"A fost dragoste la prima vedere. Cand l-am cunoscut pe Jasimudding am stiut ca va fi barbatul care ne va iubi", a spus una dintre surori.

Femeile, care impart acelasi stomac insa au inimi separate, s-au nascut intr-o familie saraca din Calcutta. Dupa ce au fost abandonate de parinti, cele doua s-au angajat la un circ, cu care au calatorit prin toata India.

Circul a fost si locul unde l-au cunoscut pe Jasimuddin, in varsta de 36 de ani. "De cand le-am cunoscut, durerea lor a fost si durerea mea. Intotdeauna am considerat ca problemele altora sunt si ale mele si am incercat sa ajut", a spus barbatul.

Jasimuddin a povestit ca ia masa cu cele doua fete si fiecare isi povesteste viata, lucrurile frumoase si tristetile.

Cei trei sunt impreuna de sapte luni si traiesc intr-un sat din apropiere de Calcutta. Ganga si Jamuna au refuzat posibilitatea de a fi separate de frica ca isi vor pierde viata sau ca nu vor mai putea munci la circ.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO