Supravietuire miraculoasa in China. Ce s-a intamplat cu o fata, dupa ce a cazut de la o inaltime de 20 de metri

Dată publicare: 09-04-2015 08:39
Dată actualizare: 12-04-2015 00:16


spital

Xiaoyu Wei, o fata in varsta de 12 ani, din China, a supravietuit in mod miraculos, dupa ce a cazut de la o inaltime de 20 de metri si s-a infipt in niste bare de otel.

Fetita a alunecat si a cazut de la fereastra casei sale, aflata la etajul sase al unui bloc din orasul Changchun, potrivit The Mirror.

Dupa o operatie care a durat opt ore, pentru indepartarea barelor de otel din corpul fetei, aceasta se simte bine si se recupereaza.

O vecina, Zhang Ni, in varsta de 45 de ani, este cea care a vazut-o pe copila cazand in gol. "Puneam niste rufe la uscat cand a cazut pe langa mine. La inceput nu am realizat, iar apoi m-am uitat jos si am vazut-o", a spus femeia.

Speriata, vecina i-a alertat imediat pe parintii fetei, care au chemat salvarea. Insa medicii nu aveau echipamentul necesar pentru a o elibera pe Wei, astfel ca au fost chemati pompierii.

"Este un miracol ca se afla in viata. Suntem optimisti, vom vedea cum evolueaza cand isi revine dupa operatie", a spus un medic.

Totusi, fata ar putea avea parte de complicatii, tinand cont ca barele de otel i-au trecut pe langa coloana vertebrala si au atins nervi importanti.

 

This girl is incredibly lucky to be alive.

Posted by The Mirror on Wednesday, April 8, 2015

 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO