Sugestiile lipsite de respect pe care un barbat le-a primit pe Facebook. Totul s-a intamplat dupa ce a aflat ca are cancer

12-03-2015 12:03


Daniel Kapp

Daniel Kapp, un barbat in varsta de 46 de ani, s-a declarat revoltat de reclamele publicitare pe care le-a primit pe Facebook, dupa ce a anuntat public ca sufera de cancer.

Dupa ce a aflat ca este bolnav, barbatul a cautat pe internet modalitati in care se poate trata si supravietui, potrivit Daily Mail.

A doua zi, cand a deschis Facebook-ul, barbatul a fost practic bombardat cu reclame care ii sugereau serviciile a diverse case funerare.

"Dupa ce am anuntat public ca am cancer, Facebook a inceput sa-mi trimita reclame cu case funerare", a scris Daniel, revoltat, pe Twitter.

"Nu mi-a venit sa cred ca am vazut pe ecran. Este o lipsa totala de simpatie. De fieare data cand le stergeam, apareau inapoi", a povestit Daniel.

Facebook se foloseste de cookies pentru a urmari activitatea utilizatorilor si pentru a le livra reclame relevante. Deocamdata, reprezentantii retelei sociale nu au dorit sa comenteze incidentul.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO