Studenta din Republica Moldova, disparuta in urma cu doua saptamani, a fost gasita moarta. Reactia tatalui ei

21-01-2016 13:18


Studenta Medicina disparuta

Studenta de la Medicina care a disparut fara urma acum doua saptamani a fost gasita moarta in apropierea unui restaurant din Orhei.

"Studenta de la de la UMF disparuta la 11 ianuarie 2016 a fost gasita strangulata in padurea Doi Haiduci din raionul Orhei. Versiunea preliminara este ca s-ar fi sinucis. Politia depistand ca tanara a accesat in ultima perioada deseori pagini web cu modalitati de sinucidere.", informeaza IGP, citat de ProTV Chisinau.

Tatal studentei de la Medicina nu poate sa-si imagineze ca fiica sa s-ar fi sinucis. Barbatul a recunoscut ca hainele in care era imbracata tanara in momentul in care a fost gasita sunt ale ei, insa nu crede ca Gabriela ar fi putut sa urce de una singura in copac, pentru a-si pune capat zilelor.

"Noi la fata nu am vazut-o, intr-adevar la haine coincide. Eu inca la fata nu am vazut-o, dupa haine coincide suta la suta. Aici nu s-a intamplat asa, la asa inaltime sa urce fata in copac?", a spus barbatul.

Potrivit politiei, cadavrul fetei a fost descoperit de cativa oameni care treceau prin apropiere. Langa trupul victimei a fost gasita geanta cu lucrurile personale a studentei.

La fata locului au ajuns politistii si medicii legisti, care au examinat cadavrul. Dupa primele investigatii, medici nu au depistat urme de moarte violenta pe cadavrul fetei.

Studenta de la UMF, originara din Floresti, a disparuta pe 11 ianuarie 2016.

 

Sursa: Protv.md

VIDEO PROTVPLUS.RO