Stewardesă de 23 ani hărțuită și ucisă de un bărbat pe care ea îl considera "prea bătrân"

Ultima actualizare: 29-01-2020 18:31
Stewardesa de 23 de ani hărțuită și ucisă de un bărbat pe care ea îl considera
krone.at

O tânără de 23 de ani, stewardesă de meserie, a avut parte de un sfârșit tulburător, după ce timp de mai multe luni a fost hărțuită de un bărbat de 34 de ani, căruia femeia i-a refuzat avansurile.

Sophie N, așa cum o identifică presa din Germania, a fost înjunghiată de mai multe ori în gât de bărbatul de 34 de ani, care ar fi intrat peste ea în apartamentul ei din Hanovra, după ce timp de mai multe luni ar fi hărțuit-o.

Sophie N, fostă stewardesa la compania Thomas Cook, l-a cunoscut pe suspect în timp ce lucra la un magazin de modă și se pregătea pentru a deveni stewardesa. Bărbatul s-a îndrăgostit nebunește, însă tânăra de 23 de ani i-a explicat acestuia că nu dorește o relație cu el din cauza diferenței de vârstă.

Din acel moment, viața tinerei s-a schimbat dramatic, ea fiind hărțuită permanent de bărbat.

Mama victimei a povestit, pentru presa locală, că tânăra s-a trezit cu numeroase profiluri false pe rețelele sociale și chiar cu un profil pe un site pentru adulți, în care apărea imaginea ei.

"S-a îndrăgostit de Sophie, însă ea pl plăcea ca prieten. Era prea bătrân pentru ea ca partener", a povestit femeia, citată de www.tz.de.

După falimentul companiei Thomas Cook, fata de 23 de ani își găsise jobul de vis, la compania aeriană Austrian Airlines, și plănuia să se mute la Viena, însă viața ei a fost curmată brusc pe 23 ianuarie.

Poliția crede că ucigașul ar fi plănuit moartea tinerei în cele mai mici detalii. Se pare că, după crimă, bărbatul i-ar fi spus tatălui lui: "Am făcut ceva cu adevărat prostesc. Am ucis o femeie".

Apoi și-ar fi pus o periuță de dinți într-un rucsac și s-a predat la poliție, la două zile după crimă.

Poliția din Germania investighează cazul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO