Statul Islamic a congelat pana la moarte 45 de soldati care au vrut sa fuga. Ce au facut apoi jihadistii cu trupurile lor

Ultima actualizare: 29-04-2016 07:08
isis

Zeci de soldati care au incercat sa abandoneze si sa fuga din armata Statului Islamic au avut parte de o soarta cumplita.

Jihadistii i-au pedepsit si i-au bagat in congelatoare de la morga si i-au tinut asa pana au murit.

45 de soldati au incercat sa fuga din calea armatei irakienie decat sa lupte pentru Statul Islamic, dar asta i-a costat viata. Conform Metro, jihadistii s-au razbunat pe ei si i-au "congelat". Sefii ISIS i-au pus in congelatoarele de la morga, in Mosul, si i-au lasat asa sa moara, conform informatiilor transmise de agentiile de presa locale.

Dupa ce au murit, cadavrele lor au fost puse de-a lungul drumului, la intrarea in oras, ca un avertisment pentru cei care indraznesc sa fuga.

ISIS a suferit pierderi masive in Irak si Siria, dupa ce au pierdut teritoriu. Guvernul irakian a inceput sa preia puterea in mai multe orase, dupa ocupatia jihadistilor din Statul Islamic. Insa, mai mult de atat, ISIS sufera de lovituri puternice din interiorul gruparii teroriste, dupa ce tot mai multi soldati aleg sa dezerteze si sa fuga.

Jihadistii au publicat tot mai multe filmulete de propaganda pentru a-i descuraja pe adepti sa dezerteze si sa fuga.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO