Spargere ciudată într-o locuință din Anglia. Hoții au pătruns în casă folosind un arzător, și au plecat cu mașina victimei

18-12-2020 21:33


Spargere ciudată într-o locuință din Anglia. Hoții au pătruns în casă folosind un arzător, și au plecat cu mașina victimei

O spargere complet neobișnuită a avut loc într-o localitate din Anglia. Hoții au intrat peste oamenii care dormeau în casă folosind un arzător, cu care au făcut o gaură în ușa de termopan de la intrare.

 

Este primul furt de acest fel din Marea Britanie, dar a mai existat o tentativă în acea localitate, tot prin folosirea unui arzător, au constatat polițiștii care cercetează furtul.

Kerrie West, din Tideswell, Derbyshire, a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu ușa distrusă de flacăra provenind, cel mai probabil, de la un arzător pe benzină, dar și cu obiectele furate. Hoții i-au luat din casă poșeta, portofelul tatălui ei, cheile de la un Audi în valoare de 25.000 de lire, precum și o motocicletă și o bicicletă electrică. Evident, au fugit cu cu mașina ei.
Victima speră ca prin publicarea fotografiilor pe rețelele de socializare, hoții să fie identificați rapid.

Potrivit publicației „The Sun”, în urmă cu trei zile, a fost trezită noaptea în jurul orei 2, de mai multe zgomote, și s-a uitat pe fereastră, observând două persoane într-o dubă închisă la culoare, iar când a coborât a văzut grozăvia.


„În jurul orei 2 dimineața, doi tineri dintr-o dubă închisă la culoare au intrat în casă și au luat cheile. Nu numai asta, ci și poșeta, portofelul tatălui meu și alte lucruri" a scris ea pe rețeaua de socializare, postând fotografii cu toate obiectele furate.

spargere cu arzatorul in anglia


O purtătoare de cuvânt a poliției a explicat modul neobișnuit de operare al hoților: „La ora 3.15 dimineața, pe 15 decembrie, o casă din Church Lane, Tideswell, a fost spartă. Hoții au luat un portofel și un set de chei, pe care le-au folosit pentru a fura mașina Audi S1 galben al victimei. Au luat și o bicicletă de motocross și o bicicletă electrică Devinci. Furtul este legat de altă faptă similară, care a avut loc în sat, în acea dimineață. La ora 3.50 dimineața, doi bărbați au pătruns într-o casă din Barn Close. Au răscolit casa, dar nu au furat nimic. În ambele cazuri, un arzător a fost folosită pentru a pătrunde prin ușă. Aceasta este o faptă neobișnuită, iar victima este extrem de afectată. Efectuăm cercetări și am discutat cu sătenii pentru a strânge filmările camerelor din zonă”.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO