Soț și soție, omorâți în locuință. Principalul suspect este un fost pușcăriaș

23-08-2019 07:50


Crimă înfiorătoare în judeţul Vaslui. Doi bătrâni au fost găsiţi fără suflare cu multiple răni pe corp chiar în propria lor gospodărie. Bărbatul era prăbuşit în curte, iar soţia sa a fost găsită în locuinţă cu un cuţit în mână.

Anchetatorii l-au reţinut ulterior pe principalul suspect în cazul dublei crime. Este vorba despre un fost puşcăriaş, eliberat condiţionat în luna martie a acestui an, înainte de termen.

Victimele lui au fost doi bătrâni de peste 80 de ani, soţ şi soţie, care au fost atacaţi în gospodărie, loviţi cu barbarie şi jefuiţi.

Bătrânul de 86 de ani a fost găsit fără viaţă, în curte de către o femeie care-i mai ajuta pe cei doi soţi la treburi, în gospodărie.

Un echipaj de la ambulanţă a constatat apoi ca bătrânul era mort de câteva ore. În casă au găsit-o fără suflare şi pe soţia acestuia, de 82 de ani.

Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: "Inconştienţi şi cu semnele morţii deja instalate. Prezentau mărci traumatice tăiate la nivelul fetei. Nu s-a mai putut face absolut nimic pentru a-i salva, moartea fiind instalată de câteva ore bune."

Toată casa cu zece camere era răvăşită. Victimele erau oameni gospodari, spun sătenii. De-a lungul timpului, reuşiseră să adune ceva bani şi de aceea erau ţinta hoţilor.

"Au fost omorâţi şi călcaţi de hoţi de atâtea ori. Ei şi-au luat măsuri de care au putut - şi-au pus gratii, sisteme de alarmă şi până la urmă tot aici s-a ajuns."

"Acum două săptămâni le-o luat găinile. Acu câţiva ani le-o luat flex de sudură ce aveau eu într-o magazie şi nu s-a aflat nimic, nu a luat nimeni nicio măsură."

"Erau doi oameni de treabă, gospodari, liniştiţi, au muncit o viaţă pentru casa care o au, el a fost electrician, ea la bucătărie."

Bărbatul de 24 de ani, suspectat că i-a ucis pe cei doi bătrâni, este tot din localitatea Zorleni. Anchetatorii spun că a mai făcut puşcărie de câteva ori, pentru înşelăciune, furturi şi tâlharii. Chiar în acest an a fost eliberat condiţionat, în martie. Acum, după ce şi-a omorât victimele, a luat din casa lor o sumă mare de bani, au stabilit procurorii. Banii au fost recuperaţi aproape în totalitate, iar individul a ajuns în arest.

VIDEO PROTVPLUS.RO