Soferita de 20 de ani cu permis de conducere de 1 an, cu fractura craniana dupa ce a doborat un stalp de electricitate

29-05-2017 07:25


O plimbare cu masina s-a sfarsit la spital pentru cinci amici din judetul Bistrita-Nasaud.

Vehiculul in care se aflau doua surori si alti trei baieti s-a izbit de un stalp de electricitate, dupa ce soferita in varsta de 20 de ani a pierdut controlul volanului.

Tanara care avea carnetul de mai putin de un an se afla in stare grava, in timp ce amicii ei s-au ales cu rani minore.

Soferita de 20 de impreuna cu sora sa de 16 ani si 3 tineri de 13, 18 si 22 de ani au hotarat sa mearga din satul Budacul de Sus, in Bistrita, pentru a lua masa. Au pornit, insa nu au mai ajuns la destinatie.

Mama soferitei: "Am stiut, mi-a cerut bani sa isi cumpere un kebap si a zis ca imediat se intorc si i-am zis sa nu stea mult si a zis nu stau mama ca ma intorc."

Pe drum, nu se stie din ce motiv, tanara a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-un stalp de electricitate pe care l-a doborat.

Marius Rus, purtator de cuvant ISU Bistrita Nasaud: "In urma impactului extrem de violent stalpul din beton s-a rupt ramanand suspendat in firele de electricitate. pompierii militari au luat masura asigurarii pana la remedierea problemei"

Tinerii au reusit sa iasa singuri din masina, iar localnicii au sunat la 112. In starea cea mai grava se afla soferita care a suferit o fractura craniana. Ceilalti 4 pasageri s-au ales cu rani usoare.

Soferita avea permisul de mai putin de un an. Acum politistii trebuie sa stabileasca conditiile in care s-a produs accidentul.

VIDEO PROTVPLUS.RO