Mesajul care a scandalizat un continent. Profesoara, catre un elev de 13 ani: "De ce ma ignori"

Dată publicare: 20-12-2011 07:59
Dată actualizare: 27-10-2012 10:59


profesoara

O profesoara a fost condamnata la inchisoare dupa ce s-a dovedit ca a avut o relatie de natura sexuala de lunga durata cu un elev de 13 ani.

Kristen Nicole Sullivan, de 27 de ani, profesoara la o scoala generala din Florida, a fost demascata in momentul in care prietena elevului de 13 ani a gasit in telefonul acestuia cateva mesaje incriminatoare. Mai mult, s-a descoperit ca telefonul respectiv era un cadou facut de profesoara.

Poveste scandaloasa, platita cu 80 de ani in puscarie. Ce a facut o femeie cu prietenii fiicei sale

Mesajele, “am obosit sa tot alerg dupa tine” si “de ce ma ignori?” nu dovedeau natura relatiei, insa elevul i-a marturisit prietenei sale ca se culca cu profesoara de un an de zile.

FOTO. Oferta unui elev pentru profesoara de limba romana: "Daca imi dai un 5, ..."

Tanara s-a dus la politie si a reclamat totul, iar dovada a aparut dupa ce telefonul lui Sullivan a fost pus sub urmarire. Din convorbirile purtate cu elevul a rezultat foarte clar ca cei doi aveau o relatie intima.

Reactia neasteptata pe care a avut-o o profesoara cand a fost prinsa in pat cu un elev

Se pare ca aventura dintre cei doi a fost initiata de elev. Dupa ce i-a pus o nota buna, elevul si-a facut curaj si a sunat-o, facandu-i direct propunerea, pe care aceasta nu a refuzat-o.

A doua zi, primul lor act sexual s-a consumat la scoala, in laboratorul de informatica. Apoi s-au intalnit periodic in diferite locuri.

Profesoara isi va executa sentinta de 5 ani incepand cu data de 3 ianuarie. Dupa ce va iesi din inchisoare, nu va mai avea dreptul sa profeseze.

FOTO. Elevul care n-a stat la povesti cu profesoara: "TAGADAM, TAGADAM..."

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO