Sinucidere la Roman. Un bărbat s-a împușcat în cap folosind un pistol cu bile

Ultima actualizare: 26-10-2021 10:26

Gest extrem al unui bărbat de 38 de ani, care și-a luat viața luni seară folosind un pistol cu bile. Tragedia s-a petrecut într-un apartament din Roman, județul Neamț.

Mama și fratele bărbatului erau și ei acasă în acel moment. Biata femeie a sunat la 112, dar intervenția rapidă a medicilor a fost în zadar.

Bărbatul se afla în camera lui, când s-a auzit o bubuitură. Mama sa, care a fugit într-un suflet spre încăperea de unde venise zgomotul, l-a găsit într-o baltă de sânge.

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: „Prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul tâmplei. Echipajul de la ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului”.

Fratele bărbatului şi-a pierdut cumpătul când au ajuns poliţiştii, așa că oamenii legii au fost nevoiţi să-l încătuşeze pentru a-l audia, la secţie. Vecinii spun că cel care şi-a luat viaţa era mereu vesel şi gata să ofere oricui ajutor sau, cel puţin, o vorbă bună. Era vânător și ar fi avut 2 arme letale şi alte 2 neletale.

Ştefania Ciucă, vecină: „Ca vecin saluta, nu mi se părea un om enervant, periculos. Nu mi s-a părut absolut nimic să se întâmple.”

Reporter: Astăzi s-a auzit împuşcătura?

Ştefania Ciucă, vecină: „Nimic, absolut nimic, eu eram afară când a ieșit acea doamnă şi a fugit după ambulanță."

Membrii familiei spun că bărbatul trecea printr-o perioadă grea. Divorţase de soţie, iar o nouă femeie care apăruse în viaţa lui îl părăsise şi ea, în urmă cu o lună. Poliţiştii audiază toate persoanele implicate şi încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să-şi ia viaţa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO