Si-a ucis varul pentru o datorie mai veche, apoi a inscenat o rapire. Ce l-a dat de gol pe tanarul de 23 de ani

06-09-2014 18:30


Un tanar de 23 de ani, din Bucuresti, si-a ucis varul cu mai multe lovituri de cutit, i-a urcat trupul in portbagajul masinii si apoi l-a aruncat intr-un lac.

Crima s-a petrecut chiar intr-un parc din orasul Bragadiru, iar motivul era o datorie mai veche. Totul a iesit la iveala dupa ce individul a incercat, culmea, sa obtina banii de la rudele baiatului, inventand o poveste de rapire.

Suspectul este Stan Radu Bogdan, in varsta de 23 de ani. Politistii au ajuns la el incercand sa rezolve un posibil caz de rapire. Chiar el a fost cel care a anuntat ca varul sau a fost rapit de niste necunoscuti pentru bani. La audieri, insa, povestea s-a transformat in crima.

Crima s-a petrecut intr-un parc din Bragadiru, in seara zilei de 20 iulie. In urma unui conflict pe seama unei datorii mai vechi, agresorul si-a injunghiat victima de mai multe ori.

Adrian Tirlea, procuror criminalist: "Ulterior, a transportat cadavrul in portbagajul autoturismului pana in Teleorman, unde in apropierea unei balti l-a abandonat in stufaris."

Individul a condus aproape 80 de kilometri cu trupul varului sau plin de sange in portbagajul masinii. S-a indreptat, dupa cum le-a spus chiar el anchetatorilor, catre un lac. Acolo s-a folosit de o sfoara si niste pietre, sa ascunda cat mai bine cadavrul.

Ucigasul s-a dat singur de gol in momentul in care a incercat sa-si creeze un alibi si, in acelasi timp, sa stoarca bani de la rudele baiatului ucis. Le-a spus ca persoane necunoscute l-au rapit pentru o datorie de 200.000 de euro, bani pe care ii cer acum rascumparare.

Familia tanarului s-a dus direct la politie, unde a anuntat disparitia. Nimic nou pentru politistii care il cautau si ei pe tanarul mort, acesta fiind dat in urmarire nationala pentru proxenetism.

Insa cand au auzit povestea rapirii, au inceput o ancheta si primul suspect a fost tocmai varul sau si cel mai bun prieten. La audieri, acesta a cedat si a marturisit crima. A sustinut insa ca totul a fost in legitima aparare. Acum este urmarit penal pentru omor si risca pana la 15 ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO