Si-a ucis iubita in scara blocului, apoi a fugit cu banii si bijuteriile. Copiii femeii din Brasov, martori la crima

Ultima actualizare: 29-10-2016 06:58

Crima socanta marti noapte, pe o scara de bloc din Brasov. Dupa un scandal monstru, un barbat si-a injunghiat iubita si a incercat apoi sa fuga cu lucrurile de valoare din casa ei.

Vecinii, martori la sangeroasa scena, l-au urmarit, l-au prins si l-au predat politiei. Intre timp, tanara de 29 de ani, mama a patru copiii mici, a fost dusa la spital, dar a murit pe masa de operatie.

Cei doi se cunosteau doar de cateva luni, iar barbatul s-a mutat de curand in garsoniera in care femeia isi crestea cei patru copii. Cel mai mic nu a implinit un an, iar cel mai mare este elev de scoala generala. Marti noapte, vecinii au auzit scandal mare si, amenintata cu cutitul, tanara a iesit pe casa scarii sa ceara ajutor. Isi tinea strans in brate unul dintre copilasi. Barbatul a urmarit-o inarmat si, intr-o fractiune de secunda, a pus-o la pamant. Scena s-a derulat atat de rapid incat vecinii n-au apucat sa intervina. Oameni au reusit totusi sa cheme ambulanta, apoi sa il prinda pe agresorul care fugise cu banii si bijuteriile femeii.

Era trecut de miezul noptii cand in casa s-a declansat iadul.

"Am vazut-o cum alerga desculta, cu copilul in brate, pe scari. El a prins-o in usa si a trantit-o", povesteste o vecina.

Victima incerca, de fapt, sa se refugieze in casa unei prietene care locuieste un etaj mai sus. Disperata, a batut la usa ei, dar, din pacate, femeia nu era acasa.

Inainte ca vecinii sa apuce sa reactioneze, agresorul s-a intors in garsoniera de la parter, a luat repede banii si lucrurile de valoare ale iubitei, apoi a fugit pe geam.

"Vecinii l-au urmarit si apoi a venit si politia si l-a prins", spune un locatar.

Intre timp, echipajele de salvare au preluat victima care era in stare foarte grava.

Adriana Palaghiea, Ambulanta Brasov: "Femeia era in coma, cu suspiciuni de hemoragie interna. A fost dusa la spital."

Desi a intrat direct in sala de operatie, femeia n-a putut fi salvata.

Acuzat de omor si furt calificat, barbatul a fost retinut.
Intre timp, Directia pentru Protectia Copilului i-a preluat pe cei patru fratiori ramasi fara mama. Urmeaza ca ancheta sa stabileasca daca bunica din partea mamei poate sa se ingrijeasca macar de unul dintre nepoti. Copiii vor urma un program de consiliere psihologic, pentru a face fata acestei situatii tragice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO