Si-a tinut mama moarta in casa timp de doua luni, ca sa-i incaseze pensia. Ce le-a spus vecinilor care se plangeau de miros

Ultima actualizare: 15-06-2015 07:07

Descoperire macabra in judetul Dolj, unde un barbat de 48 de ani si-a tinut mama moarta in casa, timp de doua luni, pentru a-i lua pensia.

Vecinii au banuit ca ceva necurat se petrece cand din casa groazei a inceput sa simta un miros insuportabil. O ruda a barbatului a pandit momentul cand acesta a plecat in sat, a sarit gardul si a intrat in locuinta. Acolo a gasit trupul femeii si, ingrozit, a dat alarma. Fiul batranei a fost retinut de politisti.

Femeia s-a stins inca din luna aprilie, insa baiatul ei, care locuia cu ea, nu a anuntat decesul la primaria Bratovoiesti. Timp de doua luni a incasat pensia batranei, iar rudelor le-a spus ca, biata de ea, ar fi cazut la pat, este grav bolnava, dar el o ingrijeste. Nu a lasat insa pe nimeni sa intre in casa, iar pe cei care au incercat sa o faca, i-a amenintat.

"De mult nu am mai vazut-o pe batrana, iar cand i-am spus ca vreau sa o vad, mi-a zis ca e la pat, bolnava, si daca intru in curte da drumu la caini", spune varul barbatului.

"N-am mai vazut-o de mult timp pe batrana. Eu stau in spatele casei si am mirosit ceva urat. Si cand l-am intrebat, a spus ca a aruncat urina maica-si in curte", povesteste o vecina.

Vineri, o ruda a barbatului a asteptat pana ce acesta a plecat de acasa si s-a furisat inauntru. A gasit acolo trupul femeii, care intrase deja in putrefactie, si a anuntat politia.

In scurt timp, fiul femeii a fost retinut. A incercat o explicatie puerila pentru gestul sau. Le-a spus rudelor ca nu gasea buletinul batranei si fara el nu ar fi obtinut actele de inmormantare.

Barbatul risca pana la 5 ani de inchisoare pentru profanare de cadavre si inselaciune.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO