Și-a pus capăt zilelor după ce soția l-a reclamat: "Nu e frumos ce a făcut"

Dată publicare: 12-03-2020 18:11
Dată actualizare: 12-03-2020 18:11


Destin tragic pentru un bărbat de 65 de ani, din judeţul Iaşi: omul şi-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu soţia.

Femeia l-ar fi reclamat şi ar fi cerut în instanţă un ordin de protecţie împotriva soţului său, pe care l-a acuzat de violență. De supărare, omul a clacat şi a făcut un gest extrem. Trupul său neînsufleţit a fost găsit la mare distanţă de casă, într-o pădure.

Incidentul s-a petrecut, miercuri, în satul Lungani, aflat la 30 de km de Iaşi. Vecinii spun că cei doi soţi se întorseseră recent de la muncă din străinătate şi mai tot timpul se certau. Ieri, spune o vecină, a venit un echipaj de poliţie la cuplu acasă. Supărat că a fost reclamat, bărbatul ar fi profitat de o clipă de neatenţie a agenţilor şi a plecat în pădure. Aici şi-a pus capăt zilelor.

Vecină: "A fost poliţia aici şi i-a cerut să aducă buletinul, cred că avea probleme cu soţia. A avut probleme şi îl urmărea poliţia…avea procura să nu mai dea în soţie. Eu auzeam, venea poliţia tot timpul aici. O bătea"

Rudele şi poliţiştii l-au căutat ore întregi, iar în cele din urmă i-au găsit trupul neînsufleţit. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Maria Rus, vecină: "A fost cred că o ceartă între dânşii şi el şi-a pus capăt zilelor. Ei doi se mai certau şi o dată chiar am auzit de la mine de aici. Mai bine se împăcau, ne despărţim, fiecare la locul lui. Nu e frumos ce a făcut."

Vecină: "S-a despărţit de prima nevastă, s-a recăsătorit
Reporter: Nu se înţelegeau bine?
Vecină: "Probabil, dacă a recurs la gestul ăsta. Regret mult ce a făcut, nu trebuia. Trebuia să se înţeleagă paşnic, altfel el în drumul lui şi ea într-al ei."

Trupul bărbatului a fost dus la Institutl de Medicină Legală, unde medicii legişti urmează să stabilească exact cauza morţii.


VIDEO PROTVPLUS.RO