Si-a petrecut viata batjocorind oameni pe net. Ce s-a intamplat cand identitatea i-a fost dezvaluita

17-10-2012 10:51


Michael Brutsch

Nicio actriune fara reactiune! Este un principiu simplu, pe care Michael Brutsch abia incepe sa-l invete.

Brutsch, sau Violentacrez, cum isi spunea barbatul, a fost cel mai mare troll pe site-ul de socializare Reddit. Asta pana in ziua in care unul dintre editorii site-ului Gawker, Adrian Chen,  i-a dezvaluit adevarata identitate pe internet, descoperindu-l de secrete in fata tuturor pe barbatul care, printre altele, era responsabil de un forum dedicat publicarii fotografiilor unor femei care nu stiau ca au fost pozate.

Acum ca barbatul de 49 de ani din Arlington, Texas, a fost demascat, faptele de care se face vinovat s-au intors impotriva lui, scrie huffingtonpost.com.

Potrivit The Daily Dot, Brutsch a fost concediat de la locul de munca in mai putin de 24 de ore dupa ce identitatea i-a fost dezvaluita.

 

Inainte ca publice stirea, Chen a povestit ca Brutsch l-a rugat sa nu il demaste, banuind, in mod corect, ca va fi concediat si nu isi va mai putea intretine familia.

"Sotia mea sufera de un handicap. Am o casa si o ipoteca, iar daca aceasta poveste este facuta publica, imi va afecta in mod negativ cariera", i-ar fi spus editorului Gawker. "Imi fac treaba, merg acasa, ma uit la televizor si intru pe internet. Imi place sa fac misto de oameni in timpul liber".

Intr-o conversatie telefonica, Brutsch a recunoscut ca este Violentacrez, cel mai mare troll de pe Reddit creatorul si moderatorul unor forumuri dedicate fotografiilor pornografice si violente

Inainte cu cateva zile ca identitatea sa ii fie dezvaluita, Brutsch si-a schimbat user name-ul in mbrutsch, potrivit The Daily Dot.

"Nu e nimic mai rau decat sa traiesti in SUA, cu o sotie care are un handicap si fara asigurare medicala", a scris barbatul pe Reddit, dupa ce si-a pierdut locul de munca.

Si, ca fiasco sa fie total, Brutsch a cerut sa fie ajutat cu donatii in bani, chiar de oamenii pe care i-a batjocorit atat de mult timp.

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO