Şi-a omorât soţia în bătaie, s-a culcat lângă ea, iar a doua zi s-a dus la bar, să ”sărbătorească”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Gheorghe Magazin
Monitorul de Suceava

Un bărbat de 64 de ani, dintr-o comună din Suceava, a fost trimis în judecată pentru omor, după ce şi-a ucis soţia în bătaie. Ancheta a scos la lumină detalii șocante: după ce și-a omorât în bătaie soția, s-a culcat lăngă ea.

Mai mult, a doua zi dimineaţă, bărbatul s-a dus direct la bar, să ”sărbătorească”.

Crima a fost comisă pe 23 septembrie. Gheorghe Magazin era căsătorit din 1971 cu soţia sa, Veronica, cu 4 ani mai în vârstă decât el. Cei doi obişnuiau să consume frecvent alcool, iar pe acest fond între ei au avut loc mai multe scandaluri violente, relatează monitorulsv.ro.

Pe 23 septembrie, seara, bărbatul și-a luat la bătaie soția, după ce amândoi s-au întors băuți acasă.

”Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de violenţă cu pumni, picioare şi corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinţei”, au arătat procurorii.

Şocant este că vecinii au relatat că au auzit zgomote şi ţipete pe parcursul mai multor ore în acea noapte. Cum scandalurile şi bătăile erau dese în familia Magazin, nimeni nu a sesizat nimic.

”Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deşi şi-a dat seama că actele sale de violenţă au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat în aceeaşi încăpere cu aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

A doua zi dimineaţă, când s-a trezit, bărbatul s-a dus direct la bar, dar nu înainte de a aprinde becul din curte în semn de doliu. Abia după ce a băut şi a prins curaj, bărbatul a început să le spună vecinilor despre faptul că soţia sa a murit. El a declarat iniţial în faţa anchetatorilor că i-a dat câteva palme soţiei, însă nicidecum că a omorât-o.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO