Si-a omorat in bataie iubita, apoi a sunat la Politie si a marturisit. Unde l-au gasit ofiterii pe barbatul din Botosani

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Crima urmata de sinucidere in localitatea Frumusica, din judetul Botosani. Un barbat de 45 de ani si-a ucis prietena in bataie, apoi, speriat de consecinte, si-a luat viata.

Trupul sau a fost gasit in fantana din curtea casei. Vecinii spun ca omul era vestit pentru violenta: nicio femeie nu a rezistat prea mult alaturi de el.

Barbatul si victima lui, in varsta de 46 de ani, erau impreuna de anul trecut, spun oamenii care ii cunosteau. Luni noapte, chiar el a sunat la 112 si a anuntat ca si-a omorat iubita in bataie. La fata locului au ajuns politistii si pompierii, insa era mult prea tarziu. Femeia zacea moarta in fata usii de la intrare, iar barbatul a fost scos din fantana.

Procurorii au deschis un dosar pentru omor, iar acum incearca sa stea de vorba cu vecinii in speranta ca vor aduna informatii care sa ii lamureasca ce s-a intamplat in locuinta barbatului.

"El era beat aseara. Prima data a fost cu o nepoata de-a mea, apoi a mai avut vreo cinci... Asta era o femeie gospodina, la locul ei. Celelalte femei au plecat de nevoie, pentru ca le batea", spune o vecina.

Una dintre fostele sotii ale barbatului si rudele din Suceava ale victimei, au fost anuntate de tragedie, ca sa se ocupe de inmormantare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO