Şi-a înjunghiat fratele după s-au certat din cauza unei căruţe

Ultima actualizare: 14-08-2017 16:19

Scandal între frați: doi bărbați din județul Bacău s-au certat crunt, după o zi de muncă împreună pe la diverși consăteni, apoi s-au luat la bătaie. Unui dintre ei a fost înjunghiat de mai multe ori.

Suspectul a fost arestat preventiv și va fi supus unei expertize psihiatrice. Cei doi bărbați în vârstă de 38 și 43 de ani locuiesc împreună cu părinții lor. Acum, după ce s-au întors acasă de la muncă în sat, mezinul i-a spus celuilalt că a făcut pană la căruță și l-a pus să o repare. Supărat foc, fratele mai mare a sărit la bătaie. Atunci, mezinul l-a înjunghiat.

Gheorghe Grigoras, vecin: “L-am scos din casă și l-am adus până la salvare. S-au mai certat. S-au mai certat și au probleme.”

“Au băut, au fost la Glavanesti și au potcovit caii au venit acasă și au mâncat au băut o bere dar au mai fi băut în altă parte”, susţine tatăl celor doi fraţi. Părinții speriați au fugit în sat după ajutor, însă nici intervenția polițiștilor nu a reușit decât cu greu să liniștească spiritele.

“S-au luat la ceartă că unul zicea să facă roată și celalt că nu e căruță lui. Ăstălalt era mai treaz și l-a bătut de nici nu am zis că mai scăpa”, spune mama lor. Rănitul a fost dus cu ambulanță la spital.

Medicul legist a stabilit că viață lui a fost pusă în pericol, așa că procurorii îl cercetează acum pe suspect pentru tentativă de omor. “Altercația a fost generată de consumul de alcool și de o stare conflictuală anterioară”, susţin procurorii.

Agresorul a fost arestat preventiv. Procurorii au cerut și o o expertiză psihiatrică.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO