Caz șocant în Baia Mare. O fată și-a găsit părinții într-o baltă de sânge, după un telefon


Ultimul update: Marti 05 Martie 2019 14:05
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019 07:34
Categorie: Stiri Socante

Două tragedii au avut loc în Baia Mare, iar anchetatorii au descoperit scene îngrozitoare. În primul caz, o tânără şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge. Mama ei abia mai răsufla şi este acum în stare critică la spital.

Procurorii şi poliţiştii încearcă să afle cum s-au petrecut faptele, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului îi vor consilia pe copiii celor doi soţi. Tatăl lor a murit, iar mama lor este în continuare în stare critică. Asistenţii sociali le caută celor doi copii rude, care să îi ia în grijă.

În cel de-al doilea, un bărbat şi o femeie au fost descoperiţi fără viață în casă. Procurorii nu exclud posibilitatea unei duble crime.

Tragediile, care se pare că nu ar avea legătură între ele, s-au petrecut la doar câţiva kilometri una de cealaltă.

În prima, în cartierul Săsar, doi soţi, un bărbat de 47 de ani de ani şi o femeie de 38, au fost găsiţi plini de sânge chiar de fiica cea mare, care a ajuns acasă de la liceu, însoţită de 3 poliţişti.

Adolescenta fusese sunată de o colegă de-a mamei sale care şi-a făcut griji că aceasta nu a mai venit la muncă. Fata a mers într-un suflet acasă, nu înainte de a suna după ajutor.

Anchetatorii cred că este vorba despre o ceartă conjugală. Bărbatul şi-ar fi rănit grav soţia apoi şi-ar fi luat viaţa sau în urma unei lupte ar fi suferit răni mortale. Însă, deocamdată, anchetatorii nu au pus cap la cap toate datele.

”A apărut fiica cea mare cu 3 poliţişti şi pe urmă a venit ambulanţa. Am înţeles că tatăl este mort şi am văzut-o pe mama pe targă, grav rănită. Vecinii n-au auzit nimic. El era foarte nervos şi gelos.”

Medicii au ajuns la scurt timp la locul tragediei. Din păcate însă, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Soţia lui, de 38 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital, în stare extrem de gravă.

Radu Onicaș, medic SMURD Baia Mare: "Pacientă cu un traumatism cranio-facial sever, multiple fracturi la nivelul craniului şi fetei. A fost internată pe neurochirurgie AŢI, cu un prognostic rezervat."

În cel de-al doilea caz de crimă, un bărbat şi o femeie au fost găsiţi fără suflare într-un apartament. Legiştii spun că ambii ar fi murit în urmă cu câteva zile şi au avut şi ei parte de un sfârşit violent.

"De joi nu s-a mai auzit nicio mişcare. Era un bărbat respectuos, dar anturajul. Femeia era una fără casă, a străzii. Înainte de a se întâmpla au fost discuţii. Spunea el, tu mă ameninţi la mine în casă? Veneau la el tot felul de bărbaţi din cartier, mai locuiau la el. Era zugrav, a mai fost şi în străinătate. Scandal a mai fost aici pe scară."

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru omor, iar procurorii încearcă să elucideze misterul celor două crime.

Audieri și anchete în plină desfășurare

Anchetele sunt în plină desfăşurare la Baia Mare şi au apărut noi detalii. În ancheta de pe strada Gării procurorii nu exclud faptul că o altă persoană să îi fi ucis pe cei doi. Mama bărbatului a descoperit nenorocirea şi susţine că nu ştie cine este femeia găsită moartă lângă fiul ei. Marți sunt audiate persoane din anturajul bărbatului. Poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi.

Cât despre celălalt caz, femeia în vârstă de 38 de ani se află în continuare în comă, iar anchetatorii nu ştiu ce s-a întâmplat în apartamentul celor doi. Copiii, de 12, respectiv 15 ani, şi-au petrecut noaptea la cunoscuţi, iar acum inspectorii din cadrul Direcţiei pentru Protecţia copilului încearcă să le găsească rudele, ca fraţii să nu ajungă în grija statului.

Surse ale Ziarului de Baia Mare au declarat că femeia rănită este angajată a Primăriei Baia Mare, în cadrul Serviciului Administrare Unități de Învățământ. Se pare că după o ceartă cruntă și o altercație dură, bărbatul a vrut să-și omoare soția după care s-a sinucis crezând că este moartă, scrie sursa citată.

VIDEO PROTVPLUS.RO
sapca de politist
Poliţist din Sibiu, acuzat că a încercat să violeze 2 minore pe care le antrena la box
Fetiţa de 6 ani şi jumătate, violată de tatăl său când mama era plecată din țară
Milionar găsit spânzurat în propria casă. Boala de care suferea
Ucigaș în serie, executat prin injecție letală după 25 de ani de la crime
Patru persoane, printre care și 2 copii, au murit lovite de fulger în Polonia
Soț și soție, omorâți în locuință. Principalul suspect este un fost pușcăriaș
Drama unei tinere mame care a vrut să-și ia viața
Tată din Vaslui, acuzat că și-a abuzat fiica aflată în plasament. Gestul disperat al mamei
Minori răpiţi de pe stradă şi violaţi de trei bărbaţi. Umilinţele la care i-au supus
Copil atât de subnutrit, că nici nu i-au crescut dinții. Cum au fost pedepsiți părinții
Bărbat din Vaslui, suspectat că a violat o fată de 12 ani pe care o avea în plasament
Minore forțate să se prostitueze în Timișoara. Proxeneții postau anunțuri online
Un tânăr de 30 de ani din Maramureș a murit salvându-și soția, copilul și soacra