Si-a facut un tatuaj si a murit la scurt timp intr-un mod cumplit. Ce nu trebuia sa faca barbatul timp de doua saptamani FOTO

Ultima actualizare: 03-06-2017 07:08
tatuaj
Getty

Un britanic caruia i s-a interzis sa inoate timp de 2 saptamani, dupa ce si-a facut un tatuaj, a murit.

Barbatul, in varsta de 31 de ani, a contactat o bacterie care se hranea cu piele si tesut, din cauza careia a suferit o infectie. La cinci zile dupa ce si-a facut tatuajul, a inotat in Golful Mexic, conform Metro 

La scurt timp a facut septicemie la gamba piciorului drept, locul unde isi tatuase un crucifix impreuna cu doua maini, care sugerau ideea de credinta. Dupa doua zile, a inceput sa aiba febra, frisoane si senzatia de mancarime in zona unde se afla tatuajul.

Imediat, a fost transportat la spital, cand piciorul i s-a invinetit. Pentru ca barbatul consumase alcool in exces de-a lungul anilor, a dezvoltat ciroza, iar infectia a avansat mult mai repede in corp.

La nici 24 de ore de la internare, britanicul era tinut in viata doar de aparte, dupa ce i-au cedat organele. Dupa doua saptamani, starea sa s-a imbunatatit, dar corpul sau a cedat, in cele din urma, din cauza socului septic.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO