Si-a batut si infometat fiul de 4 ani pana cand a murit, dar karma nu l-a iertat. Ce a patit barbatul in penitenciar

Ultima actualizare: 12-12-2016 00:14
catuse

Un polonez stabilit in Anglia, care si-a batut si infometat fiul vitreg de patru ani, pana cand a murit, a avut parte la randul sau de un sfarsit tragic.

Mariusz Krezolek, in varsta de 36 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata in 2012, pentru uciderea fiului sau vitreg, Daniel Pelka, prin infometare si violenta, conform Mirror

Acum, barbatul a fost gasit decedat in penitenciar.
Krezolek s-a prabusit in celula sa din East Yorkshire, Anglia, si a murit la cateva ore dupa ce s-a plans personalului inchisorii ca avea dureri in piept.

O examinare postmortem a indicat faptul ca barbatul a murit din cauza unui infarct cauzat de un cheag de sange.

Krezolek a fost incarcerat in penitenciarul din Coventry in 2013, impreuna cu mama lui Daniel, Magdelena Luczak, in varsta de 27 ani, care s-a sinucis in inchisoare.

Acum s-a deschis o ancheta care analizeaza cadrul mortii, punandu-se problema daca se putea interveni in timp util, atunci cand barbatul s-a plans de durerile de piept.

Un functionar al inchisorii a declarat: “Abia dupa 20 de minute a sosit o asistenta medicala si nicio ambulanta nu a fost chemata la fata locului”.

Krezolek si Luczak au fost condamnati pentru crima in 2013. Cuplul l-a infometat pe Daniel timp de 6 luni si l-au torturat. Copilul cantarea doar 10 kilograme cand a murit, fiind nevoit sa le fure mancarea altor copii, pentru a supravietui.

Daca ar fi apelat la salvare, dupa ce i-au provocat o lovitura la cap extrem de grava, cei doi l-ar fi putut salva, dar au ales sa-l inchida intr-o camera timp de 32 de ore, pana cand a murit in martie 2012.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO