Si-a anuntat tentativa de sinucidere pe Twitter. Ce s-a intamplat dupa ce a terminat de numarat


Ultimul update: Miercuri 04 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Duminica 01 Septembrie 2013 13:50
Categorie: Stiri Socante
Sinucidere

O tanara din Toronto a anuntat pe Twitter ca are de gand sa se sinucida. Autoritatile cred, in schimb, ca ar putea fi vorba doar de un instrument de marketing pentru a atrage atentia asupra unei cantarete locale.

Utilizatoarea Buteras Candiess a atras atentia politiei prin cadrul retelei de socializare, dupa ce a inceput sa trimita mesaje prin care isi anunta viitoarea sinucidere.

Prin Twitter, aceasta a dezvaluit modul in care are de gand sa isi ia viata, dar si minutele pana la nefericitul eveniment.

Potrivit Daily Mail, investigatorii iau in calcul varianta in care mesajele utilizatoarei au fost doar un mod de atragere a atentiei asupra noului album al unei cantarete locale, in varsta de 20 de ani.

Zeci de persoane au raspuns postarilor care contineau mesaje de adio, utilizatorii fiind socati de intentia tinerei.
Politia a contactat Twitter, care a dezvaluit adresa IP-ului utilizatoarei din Grecia.

Ulterior, acestia au aflat ca tanara a folosit in mod deliberat un software, care da IP-ului o adresa falsa, aceasta putand trimite mesaje din orice colt al lumii.

Vineri, utilizatoarea a marturisit ca totul a fost o farsa. Autoritatile o cauta pe Buteras Candiess, iar daca se dovedeste ca este cetatean canadian ar putea fi acuzata pentru aceasta farsa.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO