Sfarsit tragic pentru un copil de 13 ani din Iasi. A murit inecat sub privirile ingrozite ale fratelui geaman


Ultimul update: Joi 03 August 2017 16:29
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2017 17:23
Categorie: Stiri Socante

Sfarsit tragic pentru un copil de 13 ani dintr-o comuna din judetul Iasi. Baiatul a pierit inecat in apele raului Bahlui, sub privirile ingrozite ale fratelui geaman care a chemat cu disperare ajutoare la 112.

Dupa aproape o ora de cautari, pompierii au gasit trupul fara viata al baiatului, iar medicii au declarat decesul. Cei doi frati erau in asistenta maternala, dupa ce au fost abandonati inca de la nastere.

Familia care-i ingrijea voia sa-i adopte pe amandoi, iar acum incearca sa-l sprijine pe fratele ramas singur.

De la biserica din satul Tomesti, cei doi frati, insotiti de cativa prieteni au plecat sa se racoreasca pe malulul raului Bahlui.

Chiar daca nu stia sa inoate, unul dintre gemeni a intrat in apa insa - spun martorii - a alunecat si a fost luat de curenti. Speriat, fratele lui a sunat la 112.

Pompierii l-au cautat mai bine de ora pana au reusit sa-i scoata trupul de pe fundul apei. Din nefericire, nici medicii nu au mai putut sa faca nimic.

Vecinii spun ca gemenii erau nedespartiti si familia de asistenti maternali, in grija carora se aflau, le asigura o viata linistita.

Inca de la nastere, gemenii au fost abandonati in spital de mama naturala. Au fost preluati cu dragoste de familia care voia sa-i adopte pe amandoi.

Madalina Constantin, purtator de cuvant la DGASPC Iasi: "Cei doi fratiori gemeni erau in plasament de la varsta de 5 luni. Nu au fost semnalate niciodata probleme, erau bine ingrijiri, aveau toate conditiile. Doamna era ca o mama pentru ei. Din nefericire a fost un accident stupid, baietelul nu stia sa inoate."

Fratele celui care a pierit inecat va intra intr-un program de consiliere psihologica.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO